HOME

 

     

 en francais

 

     

    english

 

     

    deutsch

 

     

    nipon

  Van een paar suede damesschoentjes was de hak wat los,ik bezig met de superglue flacon, valt de tuut eraf en alle lijm hup op de schoen,
  een giftige damp stijgt op van de schoen, ik ging bijna van m.n stokkie. De schoen zat helemaal onder de lijm en die kon ik dus vergoeden.

  Een paar splinternieuwe dure herenschoenen moesten veel opgerekt worden, goed nat gemaakt etc. De volgende morgen zag ik dat er een scheur was onstaan
  aan de zijkant, Ik de mnr. het slechte nieuws vertelt, zegt ie me dat hij de schoenen in de uitverkoop voor een prikkie had gekocht. Dat viel dus mee voor mij.
  Ik heb ze vergoed en de scheur onzichtbaar hersteld, ze weer wat smaller gemaakt en voila, ik had zelf een paar mooie dure schoenen voor weinig !

  Aan een dame verkocht ik een suede-spray zodat ze haar dure suede schoentjes wat kon nettoieren, blijkt het produkt de kleur aan te tasten.
  Die kon ik dus ook vergoeden.

  Van een paar totaal versleten goodyear-schoenen heb ik het kurk tussen de loopzool verniewd voordat ik er een paar nieuwe zolen onder plaatste.
  Meneer kreeg pijn in z`n voeten en bracht de perfect herstelde schoenen weer bij me terug en deed z`n beklag.
  Blijkt die mnr. zo aan z`n doorgezakte schoenen gewend te zijn dat ik de zolen er maar weer afgehaald heb, nieuwe kurkzool eruit en de nieuwe zolen er weer
  onder zodat z`n doorgezakte voeten weer lekker konden doorzakken zonder die nieuwe steun erin.
  Geen klachten meer.